6/2&3 Kaia Sisu RAWFOOD & RAW SWEETS WS 6/1追加開催決定

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- Modern Raw Cuisine by Kaia Sisu WORKSHOP-

6/1 (Thu) 11am-2pm RAW SWEETS 満席

6/2 Fri. 11am - 2pm RAWFOOD 満席
6/3 Sat. 11am - 2pm RAW SWEETS 満席


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6/2 Fri.
ローフード
満席

“ 独自性を開発する”
〜 Developing your own essence 〜

 
ヴィーガンフード、ローフードにおけるベスト・フレイバーを引き出す新しいテクニックの学びと、
美味しくて見た目にも美しいプラントベースの食事を創るための、
キッチン用具と材料の様々な使い方、プレーティング・スキルを練習します。

 
使用する器材 : 真空シーラー、ディハイドレーター、スパイラライザー

 
テクニック:
- フレーバーバランス
- フレーバーのエクストラクト & インフュージング
- テクスチャーの考察
- メニュープランニング
- 視覚的に美しいフード プレーティングの ガイドライン


このクラスで作るローフード :
最新のヴィーガン・テクニックと 季節の野菜・果物を使って

・一口サイズのフード
・アペタイザー
・メインディッシュ
・軽いデザート


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6/1 (Thu) 満席
6/3 Sat. 11am-2pm
ロースイーツ

“ あなたのロースイーツを特別なものにする ”
〜How to make your raw sweets special? 〜

 
このクラスでは、二つのデザートを作りながら、
ペストリーのアドバンス・テクニックを学びます。
ここで習うテクニックは 様々な方法に応用できるものです。
日常やビジネスに於ける デザート作りを スペシャルなものにすることができるでしょう。

 
使用する器材:アイスクリームメイカー、ディハイドレーター、ブレンダー、パイピングバッグ


テクニック:
フェルメンテーション(発酵)
フリージング(冷凍)
ディハイドレーション(乾燥)
チョコレートディッピング
増粘剤の役割をするナチュラルな素材
プレーティング&プレゼンテーション

 
このクラスで作るデザート:
 
<ヴィーガン + グルテンフリー アイスクリーム・サンド>
- ローアイスクリーム
- ロークッキー
- ローチョコレートディッピング

 
<デザートプレートの構成>
- プロバイオティック・チーズケーキ (フロスティングに応用できます)
- アガー・ジェル
- ライト・カスタード
- ディハイドレーテッド・ウォーター
- エディブル・ガーニッシュ


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会場      Cacao ∞ Magic
京都市左京区浄土寺石橋町41-1
MAP

申込み cacao.magic@icloud.com までメールにて
            ①お名前 ②ご住所 ③TEL ④受講クラス名 ( RAWFOOD / RAWSWEETS )
をお送り下さい。
      
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Kaia Sisu profile

KAIA SISU / カイア・シス
プラントベースド・シェフ

昔からあるものを 型にとらわれないで 遊びながら融合させる。
世界を旅して、栄養価が高く、美しく、心地よいフードを提供しています。
 
この世界をより健康に、幸せに、喜びの場所にしたいという人々と
コラボレーションすることに情熱を感じています。
 
異なる文化が出逢った料理と味を創造すること、教え、創り、探求すること
それらのすべては私にとっての学びであり、最も嬉しいことなのです。
 
最近の経歴
- マシュー・ケニー・クイジーヌ にて、4年間 ローフード講師とレシピ開発を務める
- 最先端のロー・ヴィーガン・フード シェフを5年間経験
- フード業界にて10年間の経験
- レストランとメニューのコンサルティング Sadhanan Kitchen
- レシピ開発とイベントコンサルティング Little Bird Unbakery
- レシピ開発 The Fullest Mag
- フードスタイリング Hope & Organic, Divine Kindness, Thai Elle Decor


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6/2 Fri. 11am - 2pm FULLY BOOKED
RAWFOOD

“ Developing your own essence “


Learn new techniques to bring out the best flavors in your vegan and raw foods. Use kitchen equipment and ingredients in different ways, and practice your plating skills to create a delicious, visually beautiful, plant-based meal.


Special Equipment: Vacuum Sealer, Dehydrator, Blender, Spiralizer


Techniques:
Flavor Balancing, Extracting & Infusing Flavors, Textural Considerations, Menu Planning, Plating Guidelines for Visually Beautiful Food.

We’ll be using seasonal ingredients and modern vegan techniques to make:

Small Bite
Appetizer
Main Dish
Light Dessert


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6/1 Thu. 11am-2pm Additional Date FULLY BOOKED
6/3 Sat. 11am - 2pm FULLY BOOKED

RAW SWEETS



“ How to make your Raw Sweets Special? “


This class teaches many advanced pastry techniques, combined in two completed desserts. The techniques learned can be adapted in countless ways, to add that ‘something special’ to the desserts you make at home or in your business.

Special Equipment: Ice Cream Maker, Dehydrator, Blender, Piping Bag

Techniques: Fermentation, Freezing, Dehydration, Chocolate Dipping, Using Agar & Other Thickeners, Plating & Presentation

Desserts for this class include:

Vegan + Gluten Free Ice Cream Sandwich
- Raw Ice Cream
- Raw Cookie
- Raw Chocolate Dipping

Composed Dessert
- Probiotic Cheesecake (can also be used as a frosting!)
- Agar Gel
- Light Custard
- Dehydrated Wafer
- Edible Garnishes

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Venue    Cacao ∞ Magic Kyoto
MAP

Reservation Send Email with the details following,
Email to cacao.magic@icloud.com
             ①Name ②Address ③TEL ④Name of the Class ( RAWFOOD / RAWSWEETS )

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KAIA SISU PROFILE

Kaia Sisu | Plant-Based Chef
Playfully blending the nostalgic with the unconventional.
Sharing nourishing, vibrant, feel-good food around the world.

I'm passionate about collaborating with those who want to make the world a healthier, happier, more delightful place.

You'll find me most content while connecting with different cultures, creatively combining cuisines & flavors, teaching, creating, exploring, and always learning.


Recent Experience: 
| 4 years raw food instruction and recipe development, Matthew Kenney Cuisine |
| 5 years experience preparing cutting-edge raw & vegan food |
| 10 years in food service & hospitality industry |
| Restaurant & Menu Consultation, Sadhana Kitchen |
| Recipe Development & Event Consultation, Little Bird Unbakery |
| Recipe Development, The Fullest Mag |
| Food Styling, Hope & Organic, Divine Kindness, Thai Elle Decor |

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by cacaomagic | 2017-05-20 08:28 | WORKSHOP/EVENT